Zwartepoorte

MINI Zwartepoorte wintercheck.

De nieuwe MINI Countryman.

Maak een proefrit.

Maak een proefrit

Nieuwe en gebruikte MINI's.

Kom langs in de showroom.

Bekijk de voorraad

Bepaal je eigen stijl.

Combineer er op los.

Kom langs in de showroom

het mini gevoel zelf ervaren?

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT.

Kom proefrijden
MINI Zwartepoorte Private Lease.

BEKEN KLEUR.

PRIVATE LEASE AL VOOR € 349,- PER MAAND.

Ontdek meer
Welkom bij Zwartepoorte
Laatst bekeken
Bewaard
Zwartepoorte Goes
Amundsenweg 33
4462 GP Goes - Zeeland
Vind ons hier:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
MINI NEXT
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 21:00
Vrij 09:00 - 18:00
Zat 09:00 - 17:00
Zon Gesloten
Feestdagen Gesloten
Ma - Vrij 08:00 - 18:00
Zat 09:00 - 12:00
Zon Gesloten
Feestdagen Gesloten
Ma - Vrij 08:00 - 17:00
Zat 09:00 - 12:00
Zon Gesloten
Feestdagen Gesloten
Het systeem is op dit moment niet beschikbaar!
Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Locatie niet gevonden Teveel resultaten Geen resultaten gevonden Een vereiste parameter ontbreekt Dit adres bevindt zich niet binnen Nederland De MINI dealer is op dit moment niet bereikbaar, probeer het later nogmaals. Please choose a MINI Centre. Kies een MINI dealer Too long Kies een MINI dealer id Te lang Too short
Je voorkeursdealer wordt tijdelijk bewaard, je moet inloggen om hem permanent op te slaan.
Wil je {{preferredDealer.name}} with {{newFavouriteDealer.name}} vervangen als je MINI dealer?

Dank je

Ga door

Inspectie en Onderhoud

GRONDIG IN PERFECTIE.

Onze technici van MINI Service zien niet zo snel iets over het hoofd. Met behulp van de meest moderne aparatuur sporen ze elke nog zo kleine afwijking op en weten dan meteen wat te doen. Jij profiteert daarvan. Want hoe beter de check, des te veiliger jouw rijplezier.

SOFTWARE UPDATES EN EXTRA ACCESSOIRES.

Om ervoor te zorgen dat de boordelektronica altijd optimaal werkt, hebben we altijd de meest actuele softwareversies en updates. Hij helpt je ook bij het updaten van je lifestyle en wel met exclusieve originele MINI accessoires die je later kunt toevoegen.

WEER SCHITTEREND IN VORM.

Robuust onderstel, gespierde contouren – zelfs daarmee is je MINI niet onkwetsbaar. Een ogenschijnlijk simpele blikschade heeft al snel invloed op de lak en carrosserie. Gelukkig kunnen de MINI technici de schade bijna net zo snel herstellen als hij is ontstaan.

VAKWERK.

De servicewerkzaamheden aan alle elektrische en mechanische componenten kun je met een gerust hart overlaten aan de MINI technici. Zij gebruiken moderne diagnose- en programmeringssystemen en originele MINI onderdelen en zorgen daarmee voor een perfect samenspel van alle componenten.

BEZOEKJE BIJ DE MINICURE.

Geen grote operaties, maar kleine, voordelige cosmetische ingrepen aan je MINI kun je snel en gemakkelijk door het MINI serviceteam laten uitvoeren. Deuken, krassen, vlekken of scheuren verdwijnen en je MINI ziet er weer uit als nieuw.

ALLROUND SPECIALISTEN.

Wat wil je graag hebben uit de MINI delicatessenwinkel? Nieuwe banden? Runflats waarop je gewoon kunt doorrijden als ze lek zijn? Een lichtmetalen topdesign waarmee je MINI nog sneller oogt? Onze technici van MINI zorgen ervoor dat je MINI in no time weer nieuw door het leven gaat.

SERVICEPROGRAMMA OUDERE MINI’S.

De MINI wellness behandeling biedt tegen uiterst voordelige voorwaarden alle belangrijke services voor MINI modellen die tussen 2001 en eind 2006 zijn gebouwd (R50, R52 en R53). Natuurlijk met inbegrip van originele MINI onderdelen.

KEEP IT MINI.

Vertrouw op originele onderdelen als je bij je MINI iets moet vervangen. Want dan krijg je precies dezelfde kwaliteit als bij een nieuwe MINI, inclusief garantie. En je MINI blijft voor 100% een echte MINI, rijdt als een echte MINI – en kan worden verkocht als een echte MINI